Korijen maslačka učinkovitiji od hemoterapije

korijen gaveza

Istraživanje pokazuje da čaj od maslačka uništava ćelija raka u roku od samo 48 sati a pritom ne pravi štetu ni jednoj zdravoj ćeliji u organizmu.
Iako je u novije vrijeme ova biljka nepravedno zapostavljena ona je veoma ljekovita.Najbolje ju je brati u čistim obroncima daleko od saobraćaja.Naše bake su koristile maslačak za pripremanje lijekova od maslačka ali nisu znale da ova biljka može pomoći i u liječenja raka.Naime istraživanje pokazuje da koren maslačka djeluje bolje od hemoterapije jer uništava sve ćelije raka.

Maslačak isto tako ima i diuretska svojstva,podstiče rad i čisti jetru,smanjuje alergije i smanjuje nivo holesterola.Isto tako je bogat vitaminima i mineralima kao što su itamin B6, tiamin, riboflavin, vitamin C,gvožđe, kalcijum, kalijum, folnu kiselinu i magnezijum.Maslačak sadrži velike količine veoma bitnog vitamina K,odosno i do 535% od potrebne dvnevne količine i oko 110% preporučenog dnevnog unosa vitamina A.
Čudotvorni čaj od maslačka
Istraživanje sprovedeno na Windsor u Kanadi pokazuje pozitivne rezultate za sve oboljele od raka.Rezultati pokazuju da koren maslačka uništava ćelije raka a da pritom nema štetno djelovanje na ostale ćelije u organizmu.

Čaj od maslačka ima toliko jako djelovanje na ćelije raka da ih uništava u roku od 48 sata a da pritom nema štetno djelovanje na ostale zdrave ćelije u organizmu.Kako bi došlo do uništavanja ćelija raka kod oboljelih potrebni su kontinuirani tretmani,što će se dodatno istraživati jer su i sami naučnici bili iznenađeni ovim rezultatima.

Ovo može potvrditi i John di Carlo, 72-godišnjak koji je koristio ovaj tretman sa korijenom od maslačka,a prije toga je prošao kroz tretman hemoterapije pune tri godine.Kada su doktori izgubili sve nade da će doći do poboljšanja njegovog stanja predložili su mu alternatvnu odnosno korištenje čaja od maslačka.John nije imao drugog izbora pa je pio ovaj čaj i nakon samo četiri mjeseca je doživio remisiju odnosno djelimično ili potpuno povlačenje bolesti.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *