Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja

Sve sadržaje portala www.autoritativnozdravlje.com koristite na vlastitu odgovornost i portal se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem.

Portal www.autoritativnozdravlje.com štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj mjeri i obavezuje se da će u dobroj namjeri koristiti podatke dobivene od korisnika tijekom korištenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati niti prodavati trećoj strani. Svi savjeti objavljeni na www.autoritativnozdravlje.com objavljene su u najboljoj namjeri i isključivo služe za edukacijske svrhe.Portal www.autoritativnozdravlje.com ne dozvoljava promicanje bilo koje vrste netrpeljivosti. Ukoliko mislite da je neki od tekstova potpuno promašena tema, molimo da nam to javite na Administrator@VicMaher.com pa ćemo takve tekstove odmah ukloniti. Niti jedan dio materijala sa naših stranica ne smije biti reproduciran, kopiran, produciran ili korišten u komercijalne svrhe bez pismene dozvole portala www.autoritativnozdravlje.com.

Portal www.autoritativnozdravlje.com zadržava pravo promjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave.