Brza dijeta 7 dana

Brza dijeta 7 dana

Brza dijeta

Zbog specifičnog načina života i činjenice da njihova zarada zavisi o njihovom fizićkom izgledu neke slavne ličnost često puta drže stroge dijete sa ciljem kako bi u kratkom vremenskom roku izgubili par kilograma.Predstavit ćemo vam jednu dijetu
koju često drže slavne ličnosti,ali vam isto tako preporučujemo da se posavjetujete sa vašim liječnikom prije nego što je probate.

Uz pomoć ove dijete slavne ličnosti gube navodno i do 5 kilograma za jednu nedelju.

Tajna ove čudesne dijete je to što hrana koju unosite čisti organizam i ubrzava vaš metabolizam.Ali ipak kreatori ove dijete isto tako preporučuju multivitaminskih dodataka,vitamin C i B u toku dijete.

1.Dan Voće,jedite bilo koje voće osim banana.

2.Dan Povrće Jedite samo povrće neovisno na koji način je spremljeno.Izbjegavajte grašak,grah i kukuruz.Možete pojesti naprimjer pečeni krumpir sa puterom.

3.Dan Voće i povrće.Jedite kao i prva dva dana,ali nemojte konzumirati krompir.

4.Dan Banane i mlijeko.U toku ovog dana vam je dozvoljeno da pojedete osam banana i da popijete osam čaša nemasnog mlijeka,a možete se odlučiti i za neki lajt jogurt,odnosno jogurt sa niskim procentom masti.I pokraj toga što banane sadrže dosta kalorija,neophodne su kako bismo nadopunil nedostatak proteina i kalcija,i kako bi zadovoljili želju za slatkišima.

5.Dan Pileće meso Peti dan vam je dozvoljeno konzumiranje pilećeg i purećeg mesa kao i ukupno 6 dana paradajza tijekom dana.Pokušajte popiti jednu čašu vode nakon svakog pojedenog paradajza.

6.Dan Meso plus povrće.Od mesa isto tako možete konzumirati pureće i pileće meso sa bilo kojim povrćem,osim krumpira.

7.Dan Magična supa Za ovu supu sa vam potrebne 1-2 konezervi paradajza,6 glavica luka,1 češnjak,1 glavica kupusa i 1 kesica supe

Povrće usitnite i stavite u supu.Začinite po vašoj želji.Kuhajte to sve 10 minuta,a onda dodajte supu iz kesice.Supa će biti gotova kada povrće omekne.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *