Japanci liječe rak sa vodom,a evo načina na koji to rade!

voda

Japanska tradiocionalna medicine preporučuje da se vode pije odmah nakon buđenja,a naučna istraživanja isto tako potvrđuju ove navode.Ovaj Japanska

metoda liječenja pokazale je dobro rezultate i kada su u pitanje druge bolesti.

Ova metoda se primjenjuje i kod menihgitis,dijabetes,gastritis,glavobolje,astma,bronhitis,epilepsija,bol u tijelu pa čak i rak.

Japonska metoda se treba primjenjivati na sljedeći način.

Ujutru,prije nego što perete zube trebate popiti 4 čaše po 160 ml vode,odnosno ukupno 640,a 45 minuta kasnije ne trebate ništa piti,niti jesti.A nakon što jedete nakon toga nemojte jesti dva sata.

Ovaj vid liječenja nema negativne posljedice i osim za liječenje,može se primjenjivati i kada nemate nikakvu bolesti za očuvanje dobrog zdravlja i kondicije.

Ali u toku ovog tretmana nikada ne trebate piti hladnu vodu,već samo mlaku.Hladna voda sužava masti koje su unijete sa hranom zbog čega dolazi do usporavanja varenja,oštećenje crijevnih kanala i gojaznosti.

Dužina tretmana sa vodom zavisi od bolesti.

Visok krvni pritsak – 30 dana
Dijabetes – 30 dana
Gastritis – 10 dana
Tuberkuloza – 90 dana
Rak – 180 dana

Oni koji imaju artritis,ovu terapiju mogu primjenjivati samo prva tri dana u nedelji,a nakong toga to mogu raditi svakodnevno.Japancu su poznati kao nacija koja ima najduži životni vijek,a u 2008 godini je registrirano da u Japanu živi više od 33 000 osoba koje su starije od 100 godina.Iste godine pehar za proslavu stotog rođendana u Japanu je primilo 19 769 Japanaca.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *